De Palestijnse keuken gebruikt veel plantaardige producten en is een erg gezonde en verfijnde keuken. Daardoor zijn mijn gerechten erg geschikt voor vegetariërs en veganisten. Uiteraard zijn mijn gerechten ook Halal en Koosjer. Op die manier is mijn catering er voor iedereen: veganisten, vegetariërs, flexitariërs en vleeseters. Dat vind ik erg belangrijk want ik geloof: samen eten, verbindt mensen.

Ik gebruik altijd verse en biologische ingrediënten. Veel gerechten bevatten bonen. Een belangrijke bron van eiwitten, waardoor je geen vlees nodig hebt. Kruiden die ik veel gebruik, zijn kurkuma en gember. Ik bak of braad niet met boter maar met olijfolie. Baklava kan ik met plantaardige boter maken.

Hieronder staan enkele foto’s van vegetarische en veganistische gerechten, zoals spinazieflapjes, kofti en taboulleh. Kijk op de pagina Inspiratie voor meer voorbeelden, of neem contact met mij op.

Spinazieflapjes